Ujeo ju je poskok, ali mu ni ona nije ostala dužna: Evo šta je Radica na kraju uradila s njim

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujeo ju je poskok, ali mu ni ona nije ostala dužna: Evo šta je Radica na kraju uradila s njim

Šta sve kuršumlijski lekari u Hitnoj službi doživljavaju to niko ne bi mogao ni da zamisli. Oni ne moraju da idu na teren da bi im se desilo nešto neobično, jer se "dovitljivi'' pacijenti na čudne načine dovijaju da povrede koje su im nanele zmije, insekti, mačke dočaraju lekarima na originalan način.

Tako je Radica Mitrić iz kuršumlijskog sela Rača utrčala u Hitnu službu, nakon što ju je ujela zmija, s kantom u ruci. A u kanti, ni manje ni više nego poskok koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ujeo. Malo ga ošamutila, čisto da bude miran u kanti.

“Stavila sam je u jednu koficu koja mi je bila pri ruci i odmah sam pozvala rođaku i doneli smo je jer sam mislila da je potrebno da je vide zbog seruma koji trebaju da mi daju”, kaže Radica.

Ovo je čist primer prisebnosti i kako se ne treba bojati zmija.

“Pokazala je zmiju lekaru koji ju je primio. to je bio poskok”, kaže Nena Vučković, načelnica hitne službe DZ Kuršumlija.

Pogledajte čega je Rada još bila svesna prilikom ujeda, a malo ko bi se od nas toga setio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.