Ujak i brat grupno silovali i obezglavili devojčicu (12): Policija pored tela pronašla srp kojim su joj odsekli glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujak i brat grupno silovali i obezglavili devojčicu (12): Policija pored tela pronašla srp kojim su joj odsekli glavu

Šokantno otkriće u Indiji. Devojčica grupno silovana i obezglavljena iza kuće, a nakon policijske istrage, utvrdili su da su krivci niko drugi do otac i brat!

Nakon što su pronašli obezglavljeno telo maloletne devojčice, policija je uhapsila njenog ujaka kao i njenog brata, za koje se utvrdilo da su devojčicu silovali, mučili, a na kraju i ubili.

Neimenovana devojčica iz Indije stara 12 godina, pronađena je obezglavljena i silovana na poljani izvan njenog sela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za njom je bila raspisana potraga kada je njen otac video da se nije vratila iz škole, zbog čega je alarmirao čak i policiju.

Nažalost, posle kraće pretrage terena, njeno telo je pronađeno obezglavljeno, a kako su pokazali izveštaji veštaka, ona je pre smrti preživela i grupno silovanje.

Na licu mesta, pored leša, stajali su i devojčicina garderoba, kao i srp sa kojim joj je glava odsečena.

International: India has a grim record of sexual assaults on minors with more than 36,000 cases reported in 2016, according to latest available government data.#rape #murder #allegations #India https://t.co/9vIGtLCmDr

— Benoni City Times (@benonicitytimes) March 20, 2019

Policija je počela da sumnjiči ujaka za ovo monstrouzno delo kada je on tokom davanja iskaza za ubistvo okrivio čoveka sa kojim je bio u sporu oko zemljišta, da bi daljim ispitivanjem isplivala šokantna i monstrouzna uloga čitave porodice u ubistvu i silovanju.

Kako se navodi, devojčicu su ujak i njena dva brata sačekali posle škole i odveli je do ujakove kuće gde su je grupno silovali. Nakon što je zapretila da će sve prijaviti, njena ujna je odlučila da je zadavi i zataškala zločin.

Nije rečeno ko je od njih odsekao devojčici glavu srpom. Prema saopštenju indijske policije, ujak i jedan brat su uhapšeni, dok se drugi brat još uvek nalazi u bekstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.