Uhapšeno troje zbog malverzacija sa kreditima Razvojne banke

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno troje zbog malverzacija sa kreditima Razvojne banke

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da kriminalistička policija privodi tri osobe iz vrha Razvojne banke Vojvodine, osumnjičene da su tu finansijsku instituciju oštetile za više od 20 miliona evra.

Osumnjičeni su nekadašnji predsednici Izvršnog odbora banke Srđan P. i Biljana J. i bivši direktor Sektora za poslovanje sa privredom Slobodan B. Veljović je rekao da je, osim troje čelnika banke čiji je privođenje u toku, krivičnom prijavom obuhvaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i vlasnik 10 preduzeća za transport i održavanje puteva Dušan Borovica, koji je od ranije u pritvoru.

Oni se sumnjiče da su preduzećima Borovice odobrili nekoliko destina kredita u ukupnom iznosu od 25 miliona evra bez adekvatnih bankarskih garancija.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.