Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023, 09:59

Uhapšeno troje, oštetili budžet Srbije za više od 20 miliona dinara

U zajedničkoj akciji Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog poreske prevare uhapšeni su jedno lice iz Novog Sada i dva lica iz Beograda, saopštila je danas Poreska uprava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba iz Novog Sada i dve iz Beograda osumnjičene za poresku prevaru od 20 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2023

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su poreskom prevarom oštetile budžet Srbije za više od 20 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Niš: Vozač bez dozvole se zakucao u policijski automobil, automobil se prevrnuo i povredio jedno dete i troje odraslih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv 36-godišnjeg muškarca, zbog sumnje da je udario policijsko vozilo koje je sa svetlosnom signalizacijom stajalo u zaustavnoj traci na auto-putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.