Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023, 16:06

Niš: Vozač bez dozvole se zakucao u policijski automobil, automobil se prevrnuo i povredio jedno dete i troje odraslih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv 36-godišnjeg muškarca, zbog sumnje da je udario policijsko vozilo koje je sa svetlosnom signalizacijom stajalo u zaustavnoj traci na auto-putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ogromna zaplena novopazarske policije: U kombiju pronašli robu vremu tri miliona

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplenili su 11.000 paklica cigareta vrednosti oko tri miliona dinara i, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv 21-godišnjeg muškarca podneli krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Nastavak na B92...

O udesu na auto-putu kod Niša: Vozio bez dozvole, udario policijsko vozilo, dete teže povređeno

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2023

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode na auto-putu iz pravca Beograda ka Nišu u visini Donje Trnave rano ujutru u ponedeljak u kojoj je povređeno 7 osoba, niška policija će podneti krivičnu prijavu protiv 36-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je “mazdom” udario policijsko vozilo sa uključenom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.