Uhapšeno pet osoba zbog iznude: Tukli muškarca i ucenjivali ga

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 15:39

Uhapšeno pet osoba zbog iznude: Tukli muškarca i ucenjivali ga

Petorica muškaraca iz Ćuprije uhapšena su danas jer su ucenjivali muškarca (55), tukli ga i pretnjama od njega iznuđivali novac.

Slobode su lišeni Z. M. (36), B. Ž. (36), D. G. (24), S. M. (34) i E. A. (26), dok će protiv mladića (17) iz istog mesta biti podneta krivična prijava.

Uhapšeni se sumnjiče za krivično delo iznuda. Naime, sumnja se da su oni sačinili fotografije i snimke kompromitujuće sadržine kojima su ucenjivali 55-godišnjeg muškarca iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okoline Jagodine.

Oni su oštećenog, kako se sumnja, tukli i pretnjama od njega iznuđivali novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, saopštila je Policijska uprava Jagodina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUKLI MUŠKARCA I UCENJIVALI GA KOMPROMITUJUĆIM SNIMCIMA Uhapšena četvorka iz Jagodine, u svemu učestvovao i MALOLETNIK

Izvor: Blic, 20.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su Z. M. (36), B. Ž. (36), D. G. (24), S. M. (34) i E. A. (26), svi iz Ćuprije, dok će protiv mladića (17) iz istog mesta biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

Nastavak na Blic...

Policijska uprava Jagodina: Pet osoba iz Ćuprije osumnjičeno za iznudu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2023

Policija je uhapsila pet osoba iz Ćuprije zbog sumnja se da su sačinili fotografije i snimke kompromitujuće sadržine kojima su ucenjivali muškarca (55) iz okoline Jagodine, saopštila je danas lokalna policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.