Uhapšeno 17 policajaca - reč je o najvećem obračunu u policijskim redovima u BiH

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 11:47

Uhapšeno 17 policajaca - reč je o najvećem obračunu u policijskim redovima u BiH

U policijskoj akciji "DAR 1" sprovedenoj na području Kantona Sarajevo, Zeničko-dobojskog kantona i u Istočnom Sarajevu, uhapšeno je17 policijskih službenika.

Saopšteno iz Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

Reč je, preneo je sarajevski portal Klix, o najvećem obračunu u policijskim redovima u posleratnom periodu BiH.

"Preduzimaju se mere i radnje protiv 17 policijskih službenika Jedinice za saobraćaj Uprave policije MUP-a KS, koji se sumnjiče da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su u poslednjih nekoliko meseci počinili više od stotinu krivičnih dela”, navodi se u saopštenju.

Krivična dela se odnose na zlooupotrebu položaja I ovlašćenja.

Akcija je izvedena po naredbama Opštinskog suda u Sarajevu, a pretresi su izvršeni na 17 lokacija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeno 17 policijskih službenika u BiH

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

U policijskoj akciji "DAR 1" sprovedenoj na području Kantona Sarajevo, Zeničko-dobojskog kantona i u Istočnom Sarajevu, uhapšeno 17 policijskih službenika, saopšteno iz Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. . Reč je, preneo je sarajevski portal Kliks, o najvećem obračunu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.