Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo mladića iz Tutina, traga se za jednom osobom

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 01:04

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo mladića iz Tutina, traga se za jednom osobom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili E.Dž. (2005) iz Sjenice.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E.H. (1984) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, saopšteno je večeras iz Policijske uprave u Novom Pazaru.

Kako se sumnja E.Dž. je zajedno sa S.Z. (1997), za kojim policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

E.H. se sumnjiči da je omogućio S.Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela. Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R.H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Telo mladića N.D. policija je pronašla danas u bunaru u selu Međugor na Pešterskoj visoravni, a kako je Tanjugu ranije nezvanično rečeno, sumnja se da je ubijen. Njegov nestanak prijavljen je jutros policiji, nakon čega je i počela pretraga u kojoj je učestvovalo oko 200 osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.