Uhapšeni maloletni razbojnici

Izvor: RTS, 06.Sep.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni maloletni razbojnici

Dva maloletnika uhapšena zbog sumnje da su maskirani fantomkama i uz pretnju oružjem pljačkali prodajna mesta većih preduzeća u Zemunu i Novom Beogradu.

Policija uhapsila dva maloletnika zbog sumnje da su, na teritoriji Zemuna i Novog Beograda, počinili više razbojništava, saopštio je MUP.

Sumnja se da su maloletnici, maskirani fantomkama i uz pretnju pištoljem, nožem, bejzbol palicom ili elektrošokom, ulazili u prodajne objekte nekoliko većih preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i od radnika oduzimali dnevni pazar, nakon čega su bežali.

Jedan od maloletnika je najčešće nosio plastičnu masku "anonimus", a drugi je bio maskiran fantomkom ili naočarima za sunce. 

U dva navrata su bezuspešno pokušali da opljačkaju zemunsku poštu.

U jednom od prodajnih objekata na Novom Beogradu, jedan od osumnjičenih je, uz pretnju nožem i elektrošokom, četiri puta počinio razbojništvo, odnoseći novac od pazara.

On je, uz krivičnu prijavu, sproveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.