Nisu prijavili dolazak: Podnete prijave protiv Nikšićana koji su bili u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 15:31

Nisu prijavili dolazak: Podnete prijave protiv Nikšićana koji su bili u Srbiji

Nikšićka policija podnela je nadležnom tužiocu krivičnu prijavu protiv N.P. (37), N.V. (32) i Đ.M. (41) zbog sumnje da su počinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti Nikšićka policija podnela je nadležnom tužiocu krivičnu prijavu protiv N.P. (37), N.V. (32) i Đ.M. (41) zbog sumnje da su počinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti. „Policija je proverama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << utvrdila da su ova lica 4. juna izašla iz Crne Gore i preko teritorije Bosne i Hercegovine ušla u Republiku Srbiju, nakon čega su tri dana kasnije iz Republike Srbije preko Bosne i Hercegovine vratili u Crnu Goru", saopšteno je iz Uprave policije. Dodaju da osumnjičeni nisu prijavila nadležnima da su boravila u Srbiji. "Koja nije na listi država iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mera", piše u saopštenju policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET TENZIJE U BUDVI Nova hapšenja funkcionera nakon nemira ispred zgrade opštine

Izvor: Blic, 19.Jun.2020

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala su protiv načenika Komunalne policije i komunalne inspekcije opštine Budva čiji su inicijali A.M. (41) i rukovodioca Sektora za planiranje i razvoj u "Vodovodu i kanalizacije" u tom gradu čiji su inicijali I.Đ. (43) Specijalnom državnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.