Krijumčarili skank sa Kosova

Izvor: B92, 28.Maj.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčarili skank sa Kosova

Beograd -- Beogradska policija je posle višemesečnog rada uhapsila višečlanu kriminalnu grupu kod koje je pronađeno deset kilograma opojne droge skank.

Uhapšeni su Marko M. (26) i Miloš R. (26) iz Beograda, i Vladan Đ. (36) i Jelica Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Osumnjičeni su u poslednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci sa Kosova i Metohije na teritoriju Beograda dovozili i dalje distribuirali opojnu drogu skank, tako što su Marko M. i Miloš R. drogu naručivali od osoba sa Kosova i Metohije, a dogovorene količine, između 10 i 15 kilograma, uz novčanu nadoknadu je automobilima transportovao bračni par Vladan i Jelica Đ.

Osumnjičeni Vladan i Jelica su na put do Beograda vodili i svoju maloletnu decu, u nameri da tako izbegnu eventualni policijski pregled ili pretres vozila. Po dolasku u Beograd, Marko M. je od bračnog para preuzimao opojnu drogu i skladištio je u stanu u Beogradu koji je iznajmljivao Miloš R.

Opojnu drogu skank Marko M. i Miloš R. su dalje distribuirali na teritoriji grada Beograda.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju beogradske policije.

U saopštenju se navodi da je akcija izvedena u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krijumčari skanka iskorišćavali i decu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2012

Beogradska policija saopštila je da je posle višemesečnog rada lišila slobode višečlanu kriminalnu grupu kod koje je pronađeno deset kilograma opojne droge skank.

Nastavak na Mondo...

Uhapšeni prodavci skanka

Izvor: Studio B, 28.Maj.2012

Policija je uhapsila četvoročlanu kriminalnu grupu i zaplenila oko 10 kilograma opojne droge skank. Kako saznajemo droga je jednom nedeljno stizala sa Kosova i Metohije u Beograd...Među uhapšenima je i bračni par koji je pakete droge, kako ne bi bili sumnjivi, prevozio sa dvoje dece...Dvadesetšestogodišnji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.