Uhapšeni Nemanja i inspektor Ico zbog zlostavljanja i mučenja Emira Bjelaka (Uznemirujući video)

Izvor: SandzakPress.net, 02.Nov.2023, 12:09

Uhapšeni Nemanja i inspektor Ico zbog zlostavljanja i mučenja Emira Bjelaka (Uznemirujući video)

Novopazarska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih da su počinili krivično djelo zlostavljanje i mučenje i jednog koji se sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti, saznaje radio Sto plus. Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni su, Nemanja Miković, poznatiji kao Nemanja Draškov i policijski inspektor Ivan Milojević, među građanima poznatiji kao Ico iz Novog Pazara koji se sumnjiče da su u jednom ugostiteljskom objektu pretukli sugrađanina >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Emira Bjelaka, što je Više tužilaštvo u Novom Pazaru kvalifikovalo kao zlostavljanje i mučenje. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, zadržavanje do 48 sati određeno je i Emira Bjelaka koji se sumnjiči da je objavom na jednoj društvenoj mreži izgovarao riječi i pokazivao gestove koji se mogu tumačiti kao izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti. Njegova objava na društvenoj mreži, ali i snimak na kojem se vidi kako ga Nemanja i Ivan zbog toga tuku, brzo se proširio Novim Pazarom. http://sandzakpress.net/wp-content/uploads/2023/11/396515973_864025855332245_3826843858605270950_n.mp4     The post Uhapšeni Nemanja i inspektor Ico zbog zlostavljanja i mučenja Emira Bjelaka (Uznemirujući video) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

UHAPŠENI POLICAJAC I TIKTOKER U NOVOM PAZARU Oglasio se MUP: Emir priveden zbog izazivanja nacionalne mržnje, a službenik jer ga je PRETUKAO!

Izvor: Blic, 02.Nov.2023

Policijski službenik I.M. (36) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje TikTokera Emira Bjelaka (34) iz Novog Pazara. Takođe, uhapšen je i TikToker i to zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.