Uhapšene tri osobe, među kojima i policijski službenik

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene tri osobe, među kojima i policijski službenik

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsio je tri osobe, među kojima je i policijski službenik, zbog prevare kojom su, saopšteno je danas, protivpravno stekli imovinsku korist veću od 15 miliona dinara.

MUP je saopštio da su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini uhapšeni policijski službenik D.R. i odgovorna lica dva privatna preduzeća I.M. i A.T.

D.R. se sumnjiči da je u periodu od 23. oktobra 2014. godine do sredine februara 2015. godine, iskorišćavanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << službenog položaja i nevršenjem službene dužnosti, sebi i dvojici osumnjičenih pribavio protivpravnu imovinsku korist veću od 15 miliona dinara.

Postoji sumnja, kako objašnjavaju iz MUP-a, da je D.R. znao da su I.M i A.T registrovali preduzeća u cilju vršenja krivičnih dela prevara na štetu više zasebnih privrednih subjekata na teritoriji opštine Zrenjanin, a nije primenio nijedno policijsko ovlašćenje ili preduzeo druge službene radnje kako bi ih sprečio u tome.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen policijski službenik

Izvor: Studio B, 24.Feb.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su počinili krivično delo prevare i jednog policijskog službenika zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja...U saopštenju MUP se navodi da je, po nalogu...

Nastavak na Studio B...

U Surdulici osumnjičeni za utaju poreza veću od šest miliona dinara, jer nisu plaćali penziono?!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2015

I to se događa u srpskom fudbalu..Policija je odredila zadržavanje do 48 sati za dve osobe iz Surdulice zbog sumnje da su kao odgovorna lica FK "Radnik" izvršili krivično delo poreska utaja i ošteteili državni budžet za više od 6,3 miliona dinara, saopštio je danas MUP. Rešenje o zadržavanju,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.