Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2021, 14:26

Uhapšene radnice opštine Surdulica, oštetile budžet za više od 46.000 evra

Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja u postupku javnih nabavki oštetile opštinu Surdulica za više od 46.000 evra, saopštio je danas MUP.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnica salona nameštaja u Kraljevu osumnjičena da je prisvojila milion dinara

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2021

Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsila J.Z. (26), zbog sumnje da je proneverom u obavljanju privredne delatnosti nezakonito prisvojila skoro milion dinara, saopštio je MUP.

Nastavak na N1 televizija...

Uhapšeni opštinari u Surdulici zbog javnih nabavki

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jan.2021

Pripadnici MUP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da su zloupotrebivši službeni položaj u postupku javnih nabavki oštetile opštinu Surdulica za više od 46.000 evra...Policija je uhapsila M. S. (1980),...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.