Izvor: Beta, 03.Sep.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene još dve osobe zbog nasilničkog ponašanja na auto-putu kod Obrenovca

Policija u Beogradu uhapsila su još dve osobe koje su osumnjičena da su na auto-putu kod Obrenovca u noći izmedju 27. i 28. avgusta počinile krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).Osumnjičeni se terete da su na auto-putu "Miloš Veliki", na području Obrenovca, palicama, bakljama i staklenim flašama zaustavila saobraćaj, povredjujući vozače i oštećujući više automobila.Uhapšen je M.T. (24), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (26), koji se tereti da je u učestvovao u napadu na automobile u prolazu.Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su učestvovali. Saslušani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.Uhapšenima M.T. i M.A. odredjeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN ORGANIZATOR DIVLJANJA NA AUTO-PUTU "MILOŠ VELIKI"? Dvojica osumnjičenih zadržana u pritvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su još dve osobe zbog sumnje da su na auto-putu "Miloš Veliki" u noći između 27. i 28. avgusta počinile krivično delo nasilničko ponašanje...Policija je uhapsila M.T. (24), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (26),...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Organizatoru huliganskog divljanja na auto-putu "Miloš Veliki" određen pritvor do 30 dana

Izvor: Blic, 04.Sep.2019, 15:01

Marko T. (24) iz Obrenovca, koji je osumnjičen za organizovanje haosa na auto-putu “Miloš Veliki”, izneo je danas odbranu pred tužiocem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.