Izvor: Radio 021, 03.Sep.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dvojica mladića uhapšena zbog nasilničkog ponašanja na auto-putu "Miloš Veliki"

Policija u Beogradu uhapsila je još dvojicu mladića, osumnjičenih da su na auto-putu kod Obrenovca u noći između 27. i 28. avgusta počinile nasilničko ponašanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Osumnjičeni se terete da su na auto-putu "Miloš Veliki", na području Obrenovca, palicama, bakljama i staklenim flašama zaustavila saobraćaj, povređujući vozače i oštećujući više automobila.

Uhapšen je M.T. (24), koji se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je jedan od organizatora i M.A. (26), koji se tereti da je u učestvovao u napadu na automobile u prolazu.

Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su učestvovali. Saslušani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Uhapšenima M.T. i M.A. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.