Uhapšene dve osobe zbog ubistva i prikrivanja krivičnog dela

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dve osobe zbog ubistva i prikrivanja krivičnog dela

Užička policija uhapsila je V.B. (31) iz Prijepolja zbog ubistva, kao i Užičanina M.Č. (32) zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela i neprijavljivanja učinioca, saopšteno je.

V.B. se sumnjiči da je 14. januara došao do firme šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Užica i iz pištolja mu pucao u potiljak, nanevši mu smrtonosne povrede.

Sumnja se da je M.Č. znao da V.B. priprema izvršenje krivičnog dela, zbog čega je nabavio pištolj, kao i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa njim prisustvovao probi vatrenog oružja.

Takođe, M.Č. se tereti da V.B. nije prijavio, iako mu je on priznao ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.