Uhapšena zbog sumnje da je pravila i dilovala Božju drogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog sumnje da je pravila i dilovala "Božju drogu"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa policijom u Zaječaru zaplenili su više od tri litra psihoaktivne supstance DMT (dimetiltriptamin) tzv. "Božja droga" i uhapsili J. J. (1999) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu osumnjičene u Zaječaru pronašla ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri litra i 235 mililitara ove droge i prateću opremu za laboratoriju koja služi za preradu i proizvodnju sintetičkih droga.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALA DILERKA IZ ZAJEČARA Devojka u svojoj kući napravila labaratoriju i proizvodila ozloglašenu "BOŽIJU DROGU"

Izvor: Blic, 17.Okt.2018

Više od tri litra psihoaktivne supstance DMT (dimetiltriptamin) zvane „Božija droga“, zaplenili su pripadnici Niške policije u saradnji sa policijom u Zaječaru. U akciji je uhapšena J. J. (19) iz Zaječara, zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u...

Nastavak na Blic...

Akcija policije u više gradova, zaplenjeno više od 15 kilograma narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2018, 10:56

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u više odvojenih akcija, u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama, uhapsili tri osobe i zaplenili 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manje količine hašiša i smeše kofeina i paracetamola,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.