Uhapšena starija osoba iz okoline Knjaževca jer je motkom teže povredio sugradjanina

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena starija osoba iz okoline Knjaževca jer je motkom teže povredio sugradjanina

Policija u Knjaževcu uhapsila je S.M. (64) zbog sumnje da je nakon svadje više puta motkom udario sugradjanina (77) i naneo mu teške povrede, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru.

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. ;

Njemu je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tukao starca motkom

Izvor: Mondo, 17.Okt.2017

Policija u Knjaževcu uhapsila je S.M. (64) zbog sumnje da je nakon svađe više puta motkom udario sugrađanina (77) i naneo mu teške povrede, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo teška telesna...

Nastavak na Mondo...

NASILNI PENZIONER Brutalno prebio starca MOTKOM iz bizarnog razloga

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 12:53

Policija u Knjaževcu uhapsila je S.M. (64) iz okoline tog mesta zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda...Prema nezvaničnim saznanjima, S.M. je počeo da se svađa sa svojim komšijom starim 78 godina i napadao ga kako je mu je posekao nekoliko stabala iz njegove šume...Stari...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.