Uhapšena dvojica muškaraca zbog ubistva u Požarevcu

Izvor: B92, 30.Sep.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica muškaraca zbog ubistva u Požarevcu

Policija u Požarevcu uhapsila je N.M. (43) i M.D. (56) zbog sumnje da su ubili jednog čoveka i uzeli mu 20 evra i 300 dinara, saopštio je MUP.

Ubistvo se dogodilo u petak, 27. septembra u Knežici kod Petrovca na Mlavi.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su uhapšeni na lokalnom putu Knežica-Ranovac, drvenim predmetom više puta udarili muškrca starog 66 godina, zbog čega je preminuo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena dva muškarca zbog ubistva

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018

Policija u Požarevcu uhapsila je N.M. (43) i M.D. (56) zbog sumnje da su ubili jednog čoveka i uzeli mu 20 evra i 300 dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Ubistvo se dogodilo u petak, 27. septembra u Knežici kod Petrovca na Mlavi...Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.