Uhapšena dvojica muškaraca iz Bogatića zbog proizvodnje droge

Izvor: B92, 05.Dec.2020, 14:49

Uhapšena dvojica muškaraca iz Bogatića zbog proizvodnje droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su S. T. (28) i Z. G. (31) iz okoline Bogatića.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih pronašla plastični kanister sa 20 litara metanola i flašu sa 1,5 litara hlorovodonične kiseline, koje su, kako se sumnja, koristili za proizvodnju opojne droge, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teglu sa amfetaminom i ekstazijem težine 451,21 gram, staklenu bočicu sa marihuanom težine 52,96 grama, kao i dva manja paketića amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova. S.T. je, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, a sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana, dok će Z.G. uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMFETAMIN KRILI U KUTIJI SA NAKITOM Muškarac i žena uhapšeni zbog proizvodnje narkotika, u stanu im pronađena i TEČNOST ZA PRAVLJENE OPOJNE DROGE (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Dec.2020

Policajci u Šapcu uhapsili su S. T. (28) i Z. G. (31) iz okoline Bogatića, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na Blic...

Sremska Mitrovica: Zaplenjeni narkotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carine i policijskim službenicima u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su belgijske državljane H. C. (1981) i V. J. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.