Uhapšena dva razbojnika iz Beške i jedan iz Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2012, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva razbojnika iz Beške i jedan iz Beograda

NOVI SAD -

Kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Aleksandru Ledenku (25) i Aleksandru Čoliću (25) iz Beške i Slobodanu Balogu (27) iz Novog Sada, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, oni su uhapšeni zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela: razbojništva, teške krađe i krađe.

Sva trojica će, stoji u saopštenju, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje istražnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Policijska uprava Novi Sad poziva građane, oštećene krivičnim delima za koja se terete osumnjičeni, da se jave na brojeve telefona: 021/ 488 - 4142 ili 064 /892- 4056.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.