Uhapšena djevojka koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jan.2021, 15:52

Uhapšena djevojka koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima

Podgoričanka Natalija Nilević (27), koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima, nakon saslušanja u CB Podgorica uhapšena je zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti, piše portal CdM. Ona je uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje. “Zbog osnovane sumnje da je lice N.N. izvrsilo krivično djelo izazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << nacionalne, rasne i vjerske mržnje, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišeno je slobode i uz krivičnu prijavu biće privedeno u tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog”, saopćila je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica. Podsjećamo da je policija reagirala nakon što je CdM objavio snimak u kojem Nilević prijeti Crnogorcima i Albancima. “Milogorci, Šiptari, sve ću da vas zapalim, sve… Jer ste ludi! Ajte sad zdravo. Kući će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna”, navela je ova djevojka kroz smijeh u videoporuci. Mnogi crnogorski građani iz dijaspore obratili su se redakciji CdM-a tražeći da policija reagira. “Ja i dosta mojih prijatelja u Crnoj Gori je zabrinuto zbog ovog i trebalo bi nešto da se preduzme po ovom pitanju”, naveo je jedan od građana. The post Uhapšena djevojka koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Podgorica: Zbog prijetnji Crnogorcima i Albancima, pritvor od 72 sata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2021

Protiv Natalije Nilević iz Podgorice, koja je na društvenim mrežama uputila prijetnje smrću Crnogorcima i Albancima, podnijeta je krivična prijava, a doneseno je i rješenje o zadržavanju do 72 sata, saopšteno je Radiju Slobodna Evropa (RSE) iz Višeg državnog tužilaštva (VDT).  U saopštenju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.