Uhapšena četiri komunalna milicajca u Beogradu zbog trgovine uticajem i zloupotrebe položaja

Izvor: Beta, 03.Mar.2021, 10:14

Uhapšena četiri komunalna milicajca u Beogradu zbog trgovine uticajem i zloupotrebe položaja

Sekretar za poslove Komunalne milicije Beograda Ivan Divac izjavio je da su jutros uhapšena četiri komunalna milicionera."Posle višemesečne istrage, jutros su uhapšena četiri komunalna milicionera, koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem. Opredeljenje u radu Komunalne milicije je, izmedju ostalog, 'čišćenje sopstvenih redova' jer se ne krijemo iza problema, ali izražavamo nadu da u budućnosti više neće biti ovakvih situacija", rekao je Divac.On je za Beoinfo istakao da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije ostvarena saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova (MUP), odnosno Sektorom unutrašnje kontrole MUP-a i Odeljenjem za borbu protiv korupcije.Divac je naveo i da će javnost biti obaveštena o ishodu postupka koji sprovodi MUP.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"JUTROS SAM PORAŽEN": Oglasio se načelnik komunalne milicije o hapšenjima kolega

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Petoro pripadnika Komunalne milicije grada Beograda uhapšeno je jutros zbog zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem, izjavili su predstavnici Komunalne milicije...Načelnik Komunalne milicije Ivan Divac je rekao je da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole te milicije, pre par meseci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.