Uhapšen zbog sumnje da je krao vozila, novac...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021, 12:14

Uhapšen zbog sumnje da je krao vozila, novac...

Pripadnici MUP-a u Boru uhapsili su I. J. (37) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i krađa.

On se sumnjiči da je ukrao automobile "jugo" i "ladu rivu", vlasništvo dvojice muškaraca.

Policija je ubrzo nakon prijave pronašla oba automobila i vratila ih vlasnicima.

Takođe se sumnja da je I. J. od dvojice sugrađana ukrao ukupno 36.000 dinara i jedan akumulator, navodi se u saopštenju Policijske uprave Bor.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Boranin uhapšen zbog krađe automobila

Izvor: Bor030.net, 25.Jan.2021

Borska policija uhapsila je sugrađanina I. J. (1984) osumnjičenog da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i krađa. On se tereti da je ukrao automobil “jugo”, vlasništvo šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bora, kao i “ladu rivu”, vlasništvo pedesetčetvorogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.