Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Sremskoj Mitrovici

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Sremskoj Mitrovici

U zajedničkoj akciji Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i banjalučkog Centra javne bezbednosti, uhapšen je V.T. (38) koji je sa još nekoliko osoba osumnjičen za pokušaj ubistva, saopštila je danas sremsko-mitrovačka policija.

Incident se dogodio 11. decembra prošle godine u ugostiteljskom objektu "Palata" u Sremskoj Mitrovici kada je V.T. sa još nekoliko osoba, naneo teške povrede policajcu i još jednoj osobi, dok su tom prilikom dve devojke lakše povređene.

V.T. je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018

U zajedničkoj akciji Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i banjalučkog Centra javne bezbednosti, uhapšen je V. T. (38) koji je sa još nekoliko osoba osumnjičen za pokušaj ubistva BEOGRAD - U zajedničkoj akciji Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i banjalučkog Centra...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.