Uhapšen rukovodilac u užičkom Vodovodu zbog stanja vode!

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen rukovodilac u užičkom Vodovodu zbog stanja vode!

"D.S. je priveden zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti u pogledu neobezbeđivanja opreme i objekta, odnosno vodovodne infrastrukture, kojom se vrši dovod vode sa vodozahvata Sušička vrela do postrojenja za preradu vode Cerovića brdo", reako je Vujičć Tanjugu.

"Priveden je i u pogledu odluke da se kontrola pijaće vode u vodovodnoj mreži sa četiri puta mesečno, u periodu od februara do maja 2014.godine, od tada sprovodi dva puta mesečno od strane Zavoda za javno zdravlje Užice", rekao je osnovni javni tužilac Vukašin Vujičić.

On je naveo da je u toku saslušanje D.S. u užičkoj policiji.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Priveden direktor užičkog "Vodovoda"!

Izvor: Prva.rs, 23.Jul.2014, 09:45

Vujičić kaže da je "D.S. priveden zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti u pogledu neobezbeđivanja opreme i objekta, odnosno vodovodne infrastrukture, kojom se vrši dovod vode sa vodozahvata Sušička vrela do postrojenja za preradu vode Cerovića...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.