Uhapšen policajac osumnjičeni za ubistvo u Priboju: Pripadnici MUP ga locirali posle potrage

Izvor: SandzakPress.net, 21.Maj.2023, 21:43

Uhapšen policajac osumnjičeni za ubistvo u Priboju: Pripadnici MUP ga locirali posle potrage

Nakon policijske potrage mladić Igor A. (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Č. (35) uhapšen je i predat nadležnim organima. Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E. Č. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije lisice na ruke stavili su lisice Igoru.A. koga su pronašli u porodičnoj kući, prebačen je pritvor nakon čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati. Izvor: Novosti.rs The post Uhapšen policajac osumnjičeni za ubistvo u Priboju: Pripadnici MUP ga locirali posle potrage appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U PRIBOJU: Mladić lociran nakon policijske potrage

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Maj.2023

Nakon policijske potrage mladić Igor A. (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Č. (35) uhapšen je i predat nadležnim organima. Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E. Č. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije lisice na ruke stavili su lisice Igoru.A....

Nastavak na Pančevac-online.com...

POLICAJAC KOJI JE UBIO POZNANIKA U PRIBOJU JOŠ U BEKSTVU Uhapšena trojica njegovih saučesnika

Izvor: Blic, 21.Maj.2023

Nakon ubistva Ervina Ć. (35) u Priboju osumnjičeni Igor A. (28) pobegao je sa lica mesta. Od izvora bliskog istrazi saznajemo da je Igor A.,koji je pripadnik policije, imao tri pomagača u bekstvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.