Uhapšen osumnjičeni za krađu metalnih stubova na autoputu

Izvor: Blic, 17.Dec.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za krađu metalnih stubova na autoputu

Smederevska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv Radoslava R. (47), osumnjičenog da je skidao i prodavao metalne stubove sa bezbednosne ograde na autoputu.

Kako se navodi u policijskom saopštenju sumnja se da je Radoslav R. je od maja do decembra tekuće godine, na delu autoputa E-75, od Kolara do Osipaonice, skidao metalne stubove sa bezbednosne žičane ograde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autoputa.

Prikupljeni su dokazi koji ukazuju da je osumnjičeni ukrao oko 200 metalnih stubova, koje je prodao otkupljivačima sekundarne sirovine i jednom otpadu na području Smedereva.

Materijalna šteta koju je osumnjičeni time naneo JP “Putevi Srbije” još se procenjuje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen radnik opštinske uprave Tutin zbog sumnje da je izvršio proneveru

Izvor: Press, 18.Dec.2013, 15:15

On se tereti da je u periodu od 2006. do 2013. godine, radeći na izdvojenom šalteru u prostorijama opštinske uprave Tutina, izdavao građanima overene naloge na ime raznih uplata taksi, primljeni novac nije uplaćivao na pripadajuće tekuće račune, čime je oštetio opštinsku upravu Tutina, a sebi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.