Uhapšen osumnjičeni transporter kokaina

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2010, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni "transporter" kokaina

Crnogorska policija je u akciji na crnogorskom primorju uhapsila Duška Duku Mićunovića za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog sumnje da je jedan od vođa kriminalne grupe koja se tereti za šverc 87 kilograma kokaina u Italiji, saznaje portal "Analitika".

Prema istom izvoru, Mićunović je državljanin Srbije i biće zadržan u ekstradicionom pritvoru do izručenja srpskom pravosuđu. Hapšenjem Mićunovića crnogorska policija je uzela aktivno učešće u međunarodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << akciji pod nazivom "Šah-mat", navodi portal.

Krajem januara u velikoj policijskoj poteri na prostoru od Barija do Milana uhapšeno je tridesetak članova organizovane međunarodne kriminalne grupe. U operaciji je zaplenjeno deset kilograma čistog kokaina i dva miliona evra vredne imovine uhapšenih Kozima, Đovanija Navilja i Đovanija Montekazina. Uhapšeno je i više kriminalca iz Srbije, Crne Gore, Albanije i Kolumbije.

Italijanska policija je raspisala naloge za hapšenje 37 osoba, a kasnije i poternice preko Interpola. Na spisku traženih nalazio se i Mićunović.

Tokom januara mediji su javili da je razotkrivena kriminalna grupa imala ulogu posrednika u snabdevanju i transportu kokaina u korist raznih grupa. Organizacija se bavila dopremanjem kokainom na tone prekookeanskim trgovačkim brodovima iz Južne Amerike.

Nadležni iz Uprave policije ističu da je hapšenje Mićunovića plod dobre saradnje crnogorske i italijanske policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska policija uhapsila Duška Mićunovića

Izvor: Mondo, 27.Mar.2010

Crnogorska policija uhapsila je Duška Mićunovića za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog sumnje da je jedan od vođa kriminalne grupe koja se u Italiji tereti za šverc 87 kilograma kokaina.

Nastavak na Mondo...

Crnogorska policija uhapsila Duška Mićunovića

Izvor: S media, 27.Mar.2010

Crnogorska policija uhapsila je Duška Mićunovića za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog sumnje da je jedan od vodja kriminalne grupe koja se u Italiji tereti za šverc 87 kilograma kokaina, objavio danas podgorički portal Analitika. ..Prema navodima portala, Mićunović je uhapšen juče...

Nastavak na S media...

Uhapšen Duško Mićunović

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2010

Crnogorska policija saopstila je da je u Budvi uhapsila srpskog državljanina Duška Mićunovića, za kojim je Interpol raspisao poternicu zbog sumnje da je jedan od vođa kriminalne grupe koja se u Italiji tereti za šverc 87 kilograma kokaina.

Nastavak na Večernje novosti...

Duško Mićunović uhapšen zbog šverca kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2010

PODGORICA - Policija Crne Gore potvrdila je večeras da je uhapsila Duška Mićunovića za kojim je Italija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvovao u međunarodnom švercu droge...Policija je u saopštenju navela da je Mićunović državljanin Srbije i da je uhapšen sinoć u Budvi...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen brat Brane Mićunovića

Izvor: Glas javnosti, 28.Mar.2010, 10:31

PODGORICA - Duško Mićunović Duka, brat od strica nezvaničnog kralja podzemlja u Crnoj Gori Brane Mićunovića, uhapšen je u petak na Crnogorskom primorju u sklopu međunarodne akcije "Šah-mat", piše Kurir!..Prema pisanju portala Analitika, on je priveden po Interpolovoj poternici italijanskih...

Nastavak na Glas javnosti...

Mićunoviću određen pritvor do 30 dana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Mar.2010

Istražni sudija u Kotoru odredio je pritvor do 30 dana Dušku Mićunoviću, koji je uhapšen u Budvi po Interpolovoj poternici zbog sumnje da je jedan od vođa kriminalne grupe koja se u Italiji tereti za šverc 87 kilograma kokaina. Njegovo hapšenje obavljeno je u okviru međunarodne akcije nazvane...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.