Uhapšen osamnaestogodišnjak zbog proizvodnje i prodaje droga

Izvor: Megafon.co, 27.Jan.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osamnaestogodišnjak zbog proizvodnje i prodaje droga

Uhapšen je osamnaestogodišnji N.M. iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i prodaje opojnih droga, kažu iz Policijske uprave u Nišu.
Policija je, na autobuskoj stanici u Nišu, u rancu osumnjičenog, pronašla dva paketa marihuane ukupne težine oko dva kilograma. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, N.M. je određeno zadržavanje do 48. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dodaju iz PU u Nišu.
Foto – PU Niš

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

HAPŠENJE U NIŠU

Izvor: NTV.rs, 27.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su N.M. (2001) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga .. Policija je, na autobuskoj stanici...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.