Uhapšen narko-diler koji je pratio ćerku Aleksandra Vučića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen narko-diler koji je pratio ćerku Aleksandra Vučića!

Svoje namere otkrivao i u mejlovima.

Kako se saznaje, Saša Petersen (44), koji je pripremao je napad na Milicu Vučić (17), ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uhapšen je.

Naime, bezbednosne službe došle su do podataka da on ne samo što je uhodio Milicu Vučić, već je svoje namere otkrivao i u mejlovima koje je slao na adrese najviših državnih funkcionera.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su tačni navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojedinih medija o tome da postoje osobe koje prate i nadziru aktivnosti njegovo dvoje starije dece.

U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da je istina da su "određena lica" pratila njegovu ćerku, kao i da ima saznanja da pripadnici pojedinih stranih službi fotografišu njegovog starijeg sina na njegovom radnom mestu, na kojem radi "kao običan radnik za platu od 500 evra".

Govoreći o pretnjama njegovoj ćerki Milici, Vučić je rekao da se nada da nije reč o opasnom čoveku koji može da je ugrozi ali da cela atmosfera ostavlja posedice po njena osećanja, iako je smatrao da je ona najčvršća u celoj familiji.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN NARKO-DILER KOJI JE PRATIO VUČIĆEVU ĆERKU!

Izvor: RTV Pink, 01.Avg.2019

S. P. (44), koji je pripremao napad na Milicu Vučić (17), ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, je uhapšen.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.