Uhapšen napadač na srpskog mladića u Severnoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021, 13:07

Uhapšen napadač na srpskog mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je pocinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol kosovske policije za sever KiM, poručnik Branislav Radović.

Radović je za Kosovo onlajn rekao da je uhapšenom muškarcu određeno policijsko zadržavanja do 48 sati.

Kako je naveo, osumnjičeni je napao mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << M.M (26) nožem, dok je bio u društvu dvojice drugova M.N (34) i P.Đ (32), koji su uspeli da pobegnu i prijave slučaj policiji.

Radović je dodao da je osumnjičeni naneo M.M nožem povrede u predelu lica i glave.

"Oko 22 sata, u ulici Lole Ribara, u blizini raskrsnice sa ulicom Knjaza Miloša i Tehničke škole, osumnjičeni kosovski Albanac je sa nožem u ruci krenuo ka srpskim mladićima koji su stajali u blizini raskrsnice. Jedan od trojice Srba je primetio osumnjičenog kako im se približava ubrzanim korakom sa podignutom jednom rukom i koji ih je pozivao na obračun", naveo je Radović.

On je istakao da je povređenom M.M. lekarska pomoć ukazana u mitrovačkom Kliničko - bolničkom centru, gde je hospitalizovan.

Istraga o ovom slučaju se nastavlja, dodao je Radović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POKUŠAJ UBISTVA U KOSOVSKOJ MITROVICI Albanac izbo srpskog mladića pred dvojicom drugova, oni pobegli pa ga prijavili policiji

Izvor: Blic, 28.Feb.2021

Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol kosovske policije za sever KiM, poručnik Branislav...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.