Uhapšen muškarac u Nišu jer je spopadao žene na ulici, a policiji dao BIZARNO objašnjenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac u Nišu jer je spopadao žene na ulici, a policiji dao BIZARNO objašnjenje!

Nišlija tvrdi da mu je bila potrebna medicinska pomoć, koju je otkopčanih pantalona tražio po gradu od prolaznica

Protiv Nišlije I.S. (45) podneta je krivična prijava jer je u više navrata spopadao žene na ulici otkopčanih pantalona.

Više javno tužilaštvo potvrdilo je da je protiv njega podneta krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Međutim, ono što ovaj slučaj izdvaja o mnogobrojnih njemu sličnih je to što se Nišlija pravdao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je od žena tražio pomoć jer je imao problem zbog previše popijenih vijagri.

Kako saznajemo, on je prvi put uočen krajem jula na raskrsnici ulica Rendgenove i Dragiše Cvetkovića.

- Zastao je vozilom kraj jedne Nišlijke i kazao joj: "Možeš li da mi pomogneš?" Žena je pomislila da mu je stvarno pozlilo, prišla mu je i onda videla da su mu pantalone otkopčane te da se drži za polni organ. Nišlija je bio toliko drzak da mu nije smetalo da maltretira ženu koja je sa sobom vodila dete - objašnjavaju izvori upoznati sa ovim slučajem, a prenose mediji.

Nakon toga I.S. se odvezao dalje i na Bulevaru Nemanjića obratio se iz kola devojkama koje su zastale na semaforu.

- On je i od njih navodno zatražio pomoć držeći se za polni organ. Te devojke su ga prijavile, nakon čega je klupko počelo da se odmotava. Pretpostavlja se da ima još žena koje je na isti način presretao ali ga one nisu prijavile - kažu svedoci, a prenose mediji.

Bludnik je vrlo brzo identifikovan ali ono što je zaprepastilo organe gonjenja je neviđena odbrana koju je izneo.

- On je kazao da mu je pomoć zaista bila potrebna jer je tog jutra popio tri vijagre s obzirom na to da je imao zakazan seks pa je hteo da se "pokaže". Navodno, lekovi su veoma brzo delovali jer je popio veću količinu pa je prerano dobio erekciju zbog čega je morao da se olakša. Zbog toga je onanisao, a kako mu ni to nije pomoglo, zatražio je pomoć od prolaznica jer mu se učinilo da će se onesvestiti - prenose mediji navode izvora.

Međutim, ustanovljeno je da ništa od navedenog nije tačno pa je protiv bludnika koji je povratnik u ovim delima, podneta krivična prijava po kojoj postupa Više javno tužilaštvo.

Za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji propisana je novčana ili kazna zatvora do tri godine. Baš iz tog razloga, prijave se protiv izvršilaca podnose u redovnom postupku, odnosno ne određuje im se pritvor, što se dogodilo i u slučaju I.S.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLUDNI NIŠLIJA SPOPADAO SUGRAĐANKE Popio tri vijagre, pa prolaznice molio za "pomoć"

Izvor: Blic, 06.Sep.2019

Nišlija I. S. (45) zaradio je krivičnu prijavu zbog nedozvoljenih polnih radnji jer je sa otkopčanim pantalonama i rukom u gaćama pitao žene na ulici "da mu pomognu". Kada je priveden branio se da je pre odlaska na "zakazani odnos" popio tri vijagre zbog čega je morao da onaniše na ulici, pa mu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.