Uhapšen jer je varao ljude da će im za novac naći posao u inostranstvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je varao ljude da će im za novac naći posao u inostranstvu

Beogradska policija uhapsila je Z.Đ. (59) zbog prevare, odnosno zbog toga što je oštećene dovodio u zabludu da će im u zamenu za novac obezbediti posao u inostranstvu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se sumnja, on je krivična dela obavljao i tako što je sa oštećenima pravio predugovore za kupoprodaju stambenih objekata sa kojima nije raspolagao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da je na taj način prevario više građana, policija je pozvala oštećene koji ga prepoznaju da se jave na broj telefona 063/884-884-9.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen zbog prevara, ako ga prepoznate, javite policiji FOTO

Izvor: B92, 20.Sep.2019

Beogradska policija uhapsila je Z. Đ. (59) zbog prevare, odnosno zbog dovođenja u zabludu oštećenih da će im u zamenu za novac obezbediti posao u inostranstvu..Kako se sumnja, on je krivična dela obavljao i tako što je sa oštećenima pravio predugovore za kupoprodaju stambenih objekata kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.