Uhapšen i saučesnik: Policija privela osumnjičenog za pomaganje u ubistvu Dragana Jovanovića Gidre

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen i saučesnik: Policija privela osumnjičenog za pomaganje u ubistvu Dragana Jovanovića Gidre

Novosadska policija uhapsila je danas radnika obezbeđenja M. K. (32) zbog sumnji da je pomogao S. J. koji je danas uhapšen zbog sumnji da je u četvrtak oko četiri sata metalnom šipkom pretukao i ubio bivšeg vođu navijača Dragana Jovanovića Gidru i Daria Roklicera ispred jednog lokala u Novom Sadu.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je on pomogao osumnjičenom za ubistvo tako što ga je vozio u svom automobilu i skrivao u svom stanu.

Zbog toga je M. K. određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zadržavanje, a policija je u njegovom stanu pronašla i 30 metaka za automatsku pušku.

On se tereti za pomoć učiniocu krivičnog dela, kao i nedozvoljeno proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On će biti zadržan do 48 sati, a saslušaće ga sudija za prethodni postupak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

UHAPŠEN I SAUČESNIK: Policija privela osumnjičenog za pomaganje ubici vođe navijača

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016

Policija je u Novom Sadu pritvorila M.K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhapšenom Stevanu Josiću, koji se tereti da je nasmrt pretukao dvojicu Novosađana Policija je u Novom Sadu pritvorila M.K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhapšenom Stevanu Josiću, koji se tereti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.