Uhapšen Višekruna zbog pretnji smrću državnom vrhu

Izvor: Mondo, 27.Jan.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Višekruna zbog pretnji smrću državnom vrhu

Mađarska policija uhapsila je danas po Interpolovoj poternici Đrđa Višekrunu zbog pretnji državnom vrhu Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Agenciji Beta rečeno je da je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu 25. decembra odredio pritvor do 30 dana i doneo naredbu o izdavanju poternice za Višekrunom zbog opasnosti od bekstva.

Kako je rečeno u Višem sudu, Višekruna se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti i proganjanje.

Beogradski mediji prenose da je Višekruna uhapšen zbog pretnji koje je u više navrata, preko društvenih mreža, uputio premijerki Ani Brnabić i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Uhapšen Višekruna zbog pretnji smrću državnom vrhu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2019

Poternica za Višekrunom raspisana je krajem prošle godine po nalogu Višeg suda u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković Po Interpolovoj poternici danas je u Mađarskoj uhapšen Đorđe Višekruna zbog pretnji smrću upućenih državnom vrhu, prenose medijiKako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.