Uhapšen Saša Petersen, čovek koji je pratio Vučićevu ćerku

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Saša Petersen, čovek koji je pratio Vučićevu ćerku

Saša Petersen (44), čovek za koga se navodi da je pratio i planirao napad na ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uhapšen je danas u Beogradu, prenosi TV Prva.

Prema pisanjima medija, Petersen je iz "dana u dan" pratio ćerku predsednika Srbije i pretio i planirao napad na ljude zadužene za njenu bezbednost.

Mediji su naveli da je Petersen bezbednosnim službama poznat i pod imenom Saša Predić, prijavljen u Velikoj Plani, a da zapravo živi u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Saša Petersen, čovek koji je pratio Vučićevu ćerku

Izvor: Danas, 01.Avg.2019

Saša Petersen (44), čovek za koga se navodi da je pratio i planirao napad na ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uhapšen je danas u Beogradu, prenosi TV Prva. Članak Uhapšen Saša Petersen, čovek koji je pratio Vučićevu ćerku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.