Uhapšen Arkanov ubica!

Izvor: TvojPortal.com, 14.Dec.2011, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Arkanov ubica!

Izvor:Vestionline Prema pisanju medija u Južnoafričkoj Republici, Dobrosav Gavrić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, uhapšen je u toj zemlji kad mu je otkriven identitet tokom istrage zbog ubistva jednog čoveka iz Kejp Tauna u martu ove godine, povezanog sa organizovanim kriminalom.


List "Nju ejdž" piše, povodom tog slučaja, da je policija posle pucnjave, u kojoj je Gavrić povređen, zaustavila njegov automobil. Da u njegovom džepu tada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << pronađen kokain, njegov identitet ne bi ni bio otkriven. Gavrić je zbog toga tada optužen za posedovanje narkotika

Njegovi otisci su poslati Interpolu na proveru, a list navodi da se sada očekuje da će Srbija da zatraži njegovo izručenje radi izdržavanja zatvorske kazne.
 
Pet godina izmiče pravdi


Gavrić je osuđen 2006. godine na 35 godina zatvora zbog ubistva Arkana 15. januara 2000. godine, a njegovi saučesnici Milan Đuričić i Dragan Nikolić Gagi osuđeni su na po 30 godina. Pored Arkana, u "Interkontinentalu" ubijeni su i njegovi prijatelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić Garo, bivši radnik saveznog MUP-a.
Gavrić i Đuričić nisu se pojavili na izricanju presude u Okružnom sudu u Beogradu, jer su pobegli iz Srbije, a za njima je raspisana međunarodna poternica. Na suđenju su porekli krivicu, tvrdeći da su se slučajno zatekli na mestu zločina.

arkandobrosav gavrić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.