Ugljanin: Potrebno udruživanje bošnjačkih partija u korist Sandžaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020, 13:24

Ugljanin: Potrebno udruživanje bošnjačkih partija u korist Sandžaka

Stranka demokratske akcije Sandžaka (SDA) Sulejmana Ugljanina saopštila je da je danas učestvovala na sastanku koji je predsednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Jasmina Curić sazvala sa predstavnicima bošnjačkih političkih stranaka na temu udruživanja izbornih rezultata i zajedničkog delovanja.

"Bošnjačke političke partije su u obavezi da ujedine svoje izborne rezultate kako bi ostvarile sve one ciljeve koji su od opšteg interesa za Sandžak i sve građane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji u njemu žive", izjavio je Ugljanin nakon sastanka, prenela je Informativna služba SDA.

Ugljanin je naveo da "građanima Sandžaka najveću štetu nanose političke stranke koje samostalno koriste svoje izborne rezultate".

SDA Sandžaka je podsetila da je ranije sačinila predlog sporazuma o zajedničkom radu i delovanju koji je uputila drugim bošnjačkim strankama na razmatranje i sa kojim je upoznala i poredsednicu BNV Jasminu Curić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.