Ugljanin: Čuvajte se malih stranaka

Izvor: B92, 03.Maj.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljanin: Čuvajte se malih stranaka

Novi Pazar -- Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin poručio građanima Novog Pazara da se čuvaju, kako je rekao, malih stranaka koje puno obećavaju.

On je navodeo da njegova stranka godinama čuva mir i sigurnost u Sandžaku.

"Čuvajte se stranaka koje su mamac za vaše glasove na listama velikih stranaka, i čuvajte se onih političkih lidera koji nikada nisu radili u svojoj struci i nemaju ni godinu radnog staža", rekao je Ugljanin aludirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na stranku Rasima Ljajića koja je na izbornoj listi Demokratske stranke "Izbor za bolji život".

Na centralnom predizbornom skupu u Novom Pazaru, Ugljanin je rekao da se ovih dana mogu čuti razna obećanja ljudi koji nikada nisu radili u svojoj struci ali koji imaju velike pare i prostor na televiziji i u medijima.

On je ocenio da Sandzak ima najsposobnije ljude u mnogim oblastima, ali i da je njegova stranka lider u politici.

"SDA Sandžaka je stranka srednjeg puta, nije ni leva ni desna, ali je otvorena i za leve i za desne i zato pozivamo sve da dođu i da nam se pridruže jer mi radimo za bolju budućnost svih građana Sandzaka", rekao je Ugljanin.

Lider SDA je dodao da oni žele da budu važan partner državi i narodnoj zajednici i da će tada svima biti bolje.

"Mi godinama čuvamo mir i sigurnost, gradimo mostove prijateljstva i garantujemo uspeh jer smo započeli i nastavićemo strateške razvojne puteve, i autoput i gasovod i regionalnu razvojnu zonu, a stvaramo i dalja prijateljstva u Turskoj koja je ključ našeg evropskog razvoja", kazao je Ugljanin.

On je na kraju poručio okupljenim građanima da u nedelju na glasačkim listićima za lokalne izbore zaokruže broj pet, a za republičke izbore broj 11.

Generalni sekretar SDA Sandzaka i prvi na listi odbornika Fuad Baćićanin je prethodno sa govornice poručio da će oni na predstojećim izborima precrtati listić za izbor predsedničkog kandidata i na taj način, kako je naveo, doprineti bošnjačkom jedinstvu.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.