Ugledni ginekolog primao je mito. Način na koji su ga uhvatili TOLIKO JE BIZARAN da ćete UMRETI OD SMEHA

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledni ginekolog primao je mito. Način na koji su ga uhvatili TOLIKO JE BIZARAN da ćete UMRETI OD SMEHA

Apelacioni sud u Skoplju je potvrdio dvogodišnju zatvorsku kaznu koju je poznatom makedonskom ginekologu Marjanu Stojovskom prethodno izrekao Osnovni sud. Ginekologu je izrečena i jednogodišnja zabrana bavljenja ovom delatnošću, a dobio je i otkaz sa posla.

Špijun bubica postavljena u zadnjici muža jedne pacijentkinje iz Kičeva otkrila je da skopski ginekolog dr Marjan Stojovski za svoje lekarske usluge traži mito. On je početkom juna 2010. godine bio uhapšen i sa lisicama na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rukama poslat u istražni zatvor.

To je bio prvi slučaj u sudskoj i policijskoj praksi u Makedoniji da se špijun bubica stavlja u nečiju zadnjicu. Ovaj nesvakidašnji metod prisluškivanja je počeo da se primenjuje otkako su svi počeli da paze šta govore, a neki i da pretresaju stranke koje im daju mito bojeći se da nisu ozvučene.

Pored obeleženog novca, razgovor u kabinetu dr Stojovskog na skopskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo je bio sniman i to uz pomoć špijun bubice stavljene u zadnjicu muža iz Kičeva, čijoj ženi je Stojovski trebalo da operiše tumor na materici. Rukovodilac operacionih sala na Klinici za ginekologiju i akušerstvo i bivši direktor te klinike,dr Stojovski je uhapšen pod sumnjom da je za operaciju pacijentkinje primio mito od 2.000 evra.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Prilikom pretresa njegovog kabineta policija je pronašla prethodno obeležene novčanice koje mu je dao suprug pacijentkinje. U MUP-u tada nisu otkrili gde je tačno bila stavljena bubica za prisluškivanje.

Rekli su samo da su protiv ginekologa Stojovskog bile primenjene sve posebne mere dozvoljene zakonom, a otkako je on pritvoren, policiji je počeo da se javlja sve veći broj građana koje je ginekolog oštetio, tražeći im mito.

(D. J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ugledni ginekolog primao je mito. Način na koji su ga uhvatili toliko je bizaran da ćete umrijeti od smijeha

Izvor: Cafe.ba, 06.Okt.2016

Ginekologu Marjanu Stojovskom izrečena je i jednogodišnja zabrana bavljenja ovom djelatnošću, a dobio je i otkaz sa posla

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.