Ugašen požar u Zmaj Jovinoj ulici

Izvor: B92, 07.Jun.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u Zmaj Jovinoj ulici

Beograd -- U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest ugašen je požar koji je oko 10 sati izbio u stanu u potkrovlju zgrade.

Vatra je zahvatila ceo krov stambene zgrade, ali su stanari na vreme evakuisani, tako da nema povređenih.

Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar požara u tavanskom delu zgrade, iz kojeg je duže vreme kuljao gust dim.

"U toku je dogašivanje požara", precizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Milošević i dodao da je vatra zahvatila između 200 i 250 kvadratnih metara krova, odnosno površinu iznad dva stana.

Milošević je naveo da je na terenu bilo devet vatrogasnih vozila sa 33 vatrogasca-spasioca.

Kako je ranije javio Tanjugov reporter sa lica mesta, kada su došli vatrogasci-spasioci oni su evakuisali stanare koji nisu sami smeli da izadju iz zgrade zbog gustog dima.

Vlasnik stana u kome je izbio požar Dragan Zidarević rekao je Tanjugu da u stanu u momentu izbijanja vatre nije bilo nikoga.

Zidarević je rekao da nije bio u stanu kada je izbio požar, već su ga obavestili da se pojavila vatra, a on ne može da pretpostavi šta je uzrok incidenta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UGAŠEN POŽAR U ZMAJ JOVINOJ: Iz stana u potkrovlju kuljao dim, stanari evakuisani

Izvor: Kurir, 07.Jun.2014

Vatra je zahvatila ceo krov stambene zgrade i oko podneva je potpuno ugašena u delu potkrovlja ka ulici..BEOGRAD - U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest jutros u 10.15 izbio je požar u stanu koji su vatrogasci uspeli da ugase posle tri sata...U pitanju je stan u potkrovlju, iz kojeg je...

Nastavak na Kurir...

Beograd: Gori stan u Zmaj Jovinoj ulici

Izvor: Akter, 07.Jun.2014

U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest izbio je požar u stanu i vatrogasci pokušavaju da ga ugase

Nastavak na Akter...

POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Kulja dim iz stana u potkrovlju

Izvor: Press, 07.Jun.2014

Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar požara u tavanskom delu zgrade, iz kojeg kulja dim...Na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila, kao i kola hitne pomoći, a ulica je blokirana...Kako javlja Tanjugov reporter sa lica mesta,...

Nastavak na Press...

Gori potkrovlje u Zmaj Jovinoj ulici

Izvor: RTS, 07.Jun.2014

U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest oko 10.15 izbio je požar u stanu u potkrovlju koji vatrogasci pokušavaju da ugase. Stanari su na vreme evakuisani tako da nema povređenih...Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.