POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Kulja dim iz stana u potkrovlju

Izvor: Press, 07.Jun.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Kulja dim iz stana u potkrovlju

Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar požara u tavanskom delu zgrade, iz kojeg kulja dim.

Na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila, kao i kola hitne pomoći, a ulica je blokirana.

Kako javlja Tanjugov reporter sa lica mesta, kada su došli vatrogasci-spasioci oni su evakuisali stanare koji nisu sami smeli da izađu iz zgrade zbog gustog dima.

Vatrom i dimom je zahvaćen krov zgrade u Zmaj Jovinoj šest, ispred koje su se okupili građani, s obzirom da su u blizini i kafići i Knez Mihailova ulica.

Vlasnik stana u kome je izbio požar Dragan Zidarević rekao je Tanjugu da u stanu u momentu izbijanja vatre nije bilo nikoga.

Zidarević je rekao da nije bio u stanu kada je izbio požar, već su ga obavestili da se pojavila vatra, a on ne može da pretpostavi šta je uzrok incidenta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u Zmaj Jovinoj ulici, nema povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2014

Požar u potkrovlju zgrade u centru Beograda, u Zmaj Jovinoj ulici, koji je izbio danas oko 10.15 sati je ugašen, a u njemu nije bilo povređenih, rekao je načelnik gradskog Sektora za vanredne situacije Rade Milošević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.