Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2023, 11:46

Udruženje građana podnelo krivičnu prijavu: Ministarstvo investitoru otkrilo podatke o ličnosti

Udruženje građana "Naša mesna zajednica"podnelo je krivičnu prijavu protiv odgovornog lica u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koje je otkrilo investitoru "Anđelković al i pvc doo" iz Vinče, u beogradskoj opštini Grocka, podatke o ličnosti iz njihovog zahteva za pristup informacijama od javnog značaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

„Naša mesna zajednica“: Podneta krivična prijava protiv odgovornog lica u Ministarstvu građevinarstva zbog otkrivanja podataka o ličnosti investitoru

Izvor: Danas, 04.Dec.2023

Udruženje "Naša mesna zajednica" saopštilo je da je podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornog lica u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zbog otkrivanja podataka o ličnosti investitoru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.