Udovica traži konobara koji je poslednji video njenog muža

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovica traži konobara koji je poslednji video njenog muža

Supruga Amerikanca koji je ubijen u napadu u Barseloni pokušava da pronađe konobara koji je poslednja osoba koja je njenog supruga videla živog.

Hajdi Nans-Taker iz San Franciska rekla je da se na fotografiji i video-snimku koji su objavljeni na društvenim medijima ubrzo nakon napada vidi kako konobar pokušava da pomogne njenom teško povređenom supurugu, 42-godišnjem Džeredu Takeru, prenosi AP.

Ona kaže da, sa svojom porodicom, želi da pronađe tog konobara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zahvali mu.

Prema njenim rečima, svako ko je zastao da pomogne usred tog haosa "dokaz je spremnosti na pomoć i ljubavi" koje stranci mogu da pokažu jedni prema drugima.

Hajdi Nans-Taker se, inače, nalazi u Barseloni odakle će telo svog supruga vratiti kući.

U terorističkom napadu izvedenom u četvrtak po podne u najpopularnijoj turističkoj ulici u centru Barselone, Las Ramblas, beli kombi je velikom brzinom uleteo među pešake usmrtivši 14 osoba i ranivši više od 120 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Supruge žrtve u Barseloni: Tražim konobara koji ga je poslednjeg video živog

Izvor: Blic, 22.Avg.2017

Supruga jedinog Amerikanca koji je ubijen u napadu kombijem u Barseloni prošlog četvrtka pokušava da pronađe konobara koji je najverovatnije poslednja osoba koja je njenog supruga videla živog...Hajdi Nans-Taker iz San Franciska rekla je danas da se na fotografiji i video-snimku koji su objavljeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.