Udes u Novom Pazaru: Teško povrijeđeno više osoba

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jan.2024, 11:34

Udes u Novom Pazaru: Teško povrijeđeno više osoba

Tokom noći u novopazarskoj ulici Save Kovačevića došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe. “Do nezgode je došlo kada je vozač putničkog automobila iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu sleteo sa puta i udario u stambeni objekat koji se nalazi u neposrednoj blizini kolovoza”, rekao je za RINU jedan od očevidaca. Nezgoda se dogodila u blizini Banjske petlje i u njoj nisu učestvovala druga vozila, ali je šteta na automobilu koji je sleteo sa puta i završio smrskan i prevnut na bok skoro totalna. The post Udes u Novom Pazaru: Teško povrijeđeno više osoba appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVE SLIKE SA MESTA NESREĆE U NOVOM PAZARU Izgubio kontrolu nad kolima i napravio KARAMBOL: Vozač teško povređen (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jan.2024

U kasnim večernjim satima, nakon ponoći, ulica Save Kovačevića u Novom Pazaru dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je vozač (20) teško povređen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.