Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jan.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Badnje je veče, ali je proteklih 24 sata nažalost obeležio i polarni udar u Srbiji.

Božić se praznuje kao uspomena na dan rođenja Gospoda Isusa Hrista, Sina Božijeg, Spasitelja sveta. Badnji dan je poslednji dan četrdesetodnevnog posta i to je uvod u jedan od najvećih hrišćanskih praznika – Božić. Više pročitajte OVDE.

Zbog izuzetno niskih temperatura i loših uslova za vožnju, saobraćaj na auto-putu Beograd - Niš zaustavljen je u oba smera kod petlje Trupale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i u koloni je zarobljeno više autobusa, kamiona, putničkih automobila… U vozilima ima i dece, a u lančanom sudaru, koji se desio na izlazu iz grada kod kazneno-popravnog doma jutros oko 8 sati povređeno je 17 ljudi, od kojih 6 dece. Drugi udes desio se u podne, u njemu je troje povređeno.

Vest da je čuveni pevač Miki Jevremović 27. decembra prošle godine doživeo moždani udar i da se nalazi u kritičnom stanju, rastužila je sve ljubitelje muzike, a poruka koju je danas njegova ćerka Jelena Jevremović, uputila ocu preko svoje Fejsbuk stranice, rasplakala je i one sa srcem od kamena. Više pročitajte OVDE.

Kakav preokret, kakav lud meč je odigrao Novak Đoković i plasirao se u finale turnira u Dohi, posle dva sata i 22 minuta igre!

Reperu Relji Popoviću Nova godina nije srećno počela, s obzirom na to da je u ponedeljak, 2. januara, njegova majka Zoja Begoli (68) preminula posle duge i teške bolest. Više saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.