Udario palicom po glavi svog golmana!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario palicom po glavi svog golmana!

Hokejaš NHL ligaša Floride Pantersa, Kit Balard udario je štapom po glavi čuvara mreže svog tima Tomasa Volkuna posle primljenog gola na meču sa Atlantom (3:4), prenose američki mediji.

Balard je sredinom prve trećine utakmice, nakon primljenog gola, prišao Volkunu i štapom ga, dok je ležao na ledu, iz sve snage udario po glavi. Volkunu je od siline udarca sa glave spala kaciga, a lekarima Floride trebalo je nekoliko minuta da mu vrate svest.

On je odmah prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u bolnicu, a pušten je kući čim su mu lekari zašili uvo i konstatovali da nije doživeo potres mozga.

Balard je izjavio da nije želeo da udari Volkuna, već da je nameravao da palicom udari po okviru gola. Ispalo je da je golmana spasila činjenica da je nosio zaštitnu kacigu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hokejaš štapom udario svog golmana

Izvor: B92, 02.Dec.2009

Hokejaš Florida Pantersa Kit Balard šokirao je javnost na meču protiv Atlante, kada je, nakon primljenog gola, iz sve snage štapom po glavi udario svog golmana...Mediji prenose da je Balard udaranjem Tomasa Vokuna napravio potez, kakav nikada nije viđen u istoriji američkog profesionalnog sporta....

Nastavak na B92...

Hokejaš štapom udario svog golmana po glavi

Izvor: RTS, 02.Dec.2009

Hokejaš profesionalnog kluba Florida Panters Kit Balard šokirao je američku sportsku javnost na utakmici protiv Atlante, kada je, nakon primljenog gola, iz sve snage štapom po glavi udario čuvara mreže svog tima Tomasa Volkuna. ..Američki mediji prenose da je Balard napravio potez, kakav nikada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.