Udala se Holi Valans

Izvor: Blic, 30.Sep.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Holi Valans

Australijska glumica i pevačica srpskog porekla Rejčel Vukadinović poznatija kao Holi Valans udala se u subotu u Los Anđelesu za biznismena Nika Kendija.

Par se potrudio da vešto sakrije detalje venčanja od očiju javnosti, a sudbonosna "da" izgovorili su na glamuroznoj svečanosti priređenoj na Beverli Hilsu.

Mlada je nosila ekstravagantnu vintidž venčanicu, a venčanju su prisustvovale i neke od obaranih poznatih ličnosti poput Sajmona Kauela. Mladenci su veselje počeli već u petak svečanom večerom, juče je bilo venčanje, a za danas je planiran i svadbeni banket sa roštiljem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udala se i Holi Valans

Izvor: Mondo, 30.Sep.2012

Australijska pevačica, manekenka i glumica srpskog porekla udala se u subotu za milijardera Nika Kendija, a svadbeno veselje će da traje čak tri dana...Pored glumice En Hatavej, ovog vikenda je sudbonosno "da" rekla i zvezda australijkih sapunica Holi Valans...Vančanju, koje je održano u Los Anđelesu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.